Vad jag gör

Det här är eldkonst med Vindla

Vindla eldkonst uppträder både med eldshower och mingel, beroende på vad som passar tillfället bäst.

 

En eldshow: Är en föreställning med elddans och varar i 10-15 minuter. Vilken stil showen får beror på vad du önskar. Ska den vara energisk, vacker, dramatisk, romantisk, följa ett särskilt tema, ha musik av ett visst slag...? Det mesta går att lösa. Boka gärna både Vindla och kollegan Amatera (Daniel Sundler) som duon Eldfågel!

 

Vad som är möjligt beror på var eldshowen ska hållas. Bäst blir det utomhus med en yta på minst fem kvadratmeter, men det mesta går att lösa. Inomhusshower blir mer begränsade och kan bara fixas om säkerheten tillåter det. Ett alternativ är ett kortare nummer inomhus med led-poi ("lampljus"). Musiken är oftast inspelad, men har ni livemusik som ni vill att jag uppträder till gör jag det gärna!

 

Mingel: Vill du välkomna dina gäster med något oväntat och sätta en spännande prägel på festen? Då är det eldmingel du söker! När jag minglar uppträder jag för gästerna medan de anländer eller står i kö, med eller utan musik. Det handlar mycket om interaktion och improvisation för att roa, överraska, sätta en stämning och få gästerna att känna sig varmt välkomna.

 

När du bokat in mig tar jag hand om resten. Jag klipper ihop musik och tar med en högtalare om det behövs, står för bränsle, säkerhetstänk och redskap. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av showen.