Frågor och svar

Svar på vanliga frågor

Vad kostar det?

Priset för cirka 13 minuter eldshow beror på vad du vill ha. Vill du ha en artist eller flera? Är det för en privatperson eller företag? Har du specialönskemål? Kontakta mig så pratar vi om saken! Generellt ligger grundpriset för en show med mig (en artist) på 5 000 kronor plus moms. Vill du ha flera artister kan vi diskutera ett paketpris. Bor du i närheten av Göteborg ingår reseersättning, är det långt att åka tillkommer det. Bränsle, marschaller och övriga småkostnader ingår.

Önskar du eldmingel beror kostnaden på hur långt och avancerat du tänkt dig det hela. Hör av dig, så pratar vi!

 

Går det att uppträda var och när som helst?

Nästan. Helst ska det vara utomhus, även om det kan gå att ordna inomhus också om jag bedömer det som eldsäkert. En någorlunda platt yta på omkring fem kvadratmeter räcker fint för en föreställning. Vackrast blir det självklart i skymning eller mörker, men jag har uppträtt mitt på dagen i strålande sommarsol och det funkar det också.

 

Vad händer om det regnar?

Regn är oftast ett större bekymmer för publiken än för eldartisten. Elden och redskapen klarar sig trots regn och så länge dina gäster har tak eller paraplyer att stå under är det ingen fara. Blåser det mycket ställer jag däremot in, av säkerhetsskäl.

 

Är det farligt?

Det är eld det handlar om, en del av magin ligger i att det faktiskt kan vara farligt. En föreställning ska dock aldrig vara det i verkligheten och säkerheten sätts alltid främst.