Eldfågel

Eldfågel

Det är med stor glädje jag kan presentera Eldfågel; samarbetet mellan Vindla eldkonst och Amatera- två av Göteborgs skickligaste eldartister. Efter att ha uppträtt och tränat tillsammans under många år bildade vi en officiell duo förra året som tar vår eldkonst till en helt ny nivå. Här hittar du Eldfågels hemsida, här finns vi på Facebook, här är vår nya promotionvideo och här hittar du vår led-koreografi.

 

Under 2017 erbjuder Eldfågel detta:

Eldshow med två professionella eldartister, ca 18 minuter:

13 000 kronor plus moms. En nyskriven dynamisk, samspelt och lekfull föreställning som vi är mycket stolta över. Flow kombineras med teknisk skicklighet i en välkoreograferad show med slukade lågor, brinnande solfjädrar, eldstavar, eldklot och gnistregn. Vi erbjuder också kortare föreställningar och förra årets show till rabbaterat pris!

 

Led-show (“lampljus” i stället för eld) med två professionella artister, ca 5 minuter: 5 000 kronor plus moms. Går att visa inomhus eller ute.

 

Eldmingel. Vi uppträder med eldredskap medan gästerna/besökarna anländer för att skapa stämning och en vacker inramning till festen. Eldmingel har ingen fast koreografi utan anpassas helt efter den publik som går förbi. Kostnad beror på beräknad tid och vad ni vill ha. Kontakta oss så hittar vi något som passar alla parter!